Hjortsadel med mild viltsmak serverat tillsammans med en mustig blåbärssås med rödvin, en krämig och len potatispuré efter ett recept av Heston Blumentahl samt smörstekt gul och svart trumpetsvamp
Resultatet blev små tunnbrödskorgar fyllda med kinakål, tunt skivad hjortsadel (eller oxfilé) smaksatt med hoisinsås och toppad med olika syrade grönsaker
Det har mest varit manliga intervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Det är nämligen dags för Mia Wallin att svara på en del frågor
En varm tortilla penslad med ett tunt lager av hoisin-sås, på brödet lade jag vitlöksfräst svartkål, snabbsyrade morötter, rosastekt hjortsadel, toppat med crème fraîsche smaksatt med pepparrot och lime
Salta och peppra hjortsadeln och bryn den runt om. 500 gram hjortsadel , urbenad. 1. Stek den i ugnen på 90 grader till en innertemperatur på 55 grader för rosa kött, ca 30 minuter
1 hjortsadel ( min var av kalv. Sätt ugnen på 225 grader. Gör i ordning rotsakerna, ringla olja över, strössla med flingsalt och skjuts in i ugnen när det är varmt