På fatet längst fram är det mjuk pepparkaka (gjord från mix) med messmörskräm och hjortronsylt. Blanda ihop 1 dl messmör, 1 dl creme fraiche, 2 dl mascarpone och 1 dl florsocker. 2 dl mascarpone
Vispa ner mascarpone i äggulesmeten. Rör ner 1 1/2 dl av hjortronsylten och till sist den uppvispade äggvitan. Täck botten på 10 portionsglas med resten av hjortronsylten. 250 g Mascarpone. 3 dl Hjortronsylt. 5 dl Strösocker 2 dl Grädde 3 st Äggula 2 st Äggvita 1 dl Starkt kallt kaffe 250 g Mascarpone 10 st Savoiardikex 1 msk Kakao 0. 5 dl Marsalavin 3 dl Hjortronsylt Skriv ut
Blanda i hjortronsylten och smaka av med salt & peppar. Blanda med mascarponen. Smörgås med gravad lax och hjortronsås4 bitar mjukt tunnbröd2 dl creme fraiche1/2 dl hjortronsylt2 krm salt1 krm vitpeppar2 msk hackad gräslök8 skivor gravad lax100 g machesalladhjortron att garnera medKlipp eller skär tunnbröden i 6 bitar vardera. Flatbread med ädelost och rödlök1 förpackning färdig pizzadeg (260 g)1 rödlök140 g ädelost1/2 ask mascarpone (125 g)100 g vindruvoren liten påse pinjenötterSätt ugnen på 200°C