Cheesecake utan ugn Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Smält gelatinet på svag värme och blanda lösningen med det övriga Matklubben.nu
Hjortronpannacotta med touch av passionsfrukt ½ dl god hjortronsylt - min kom från Syltkrukan. Om det är av etiska skäl du avstår mjölkprodukter byter du också gelatinbladet mot agar-agarpulver Kjerstis mat och prat
Pannacotta med stjärnanis Dekorera med hjortronsylt, hackade valnötter, citronmeliss och grovriven mörk choklad. Krama ur gelatinen och tillsätt den under omrörning i den heta grädden Yoghurtskolan
Hjortroncheesecake med havresmulor Lägg gelatinet i blöt. Värm citronsaften och smält i gelatinet. 1 1/2 gelatinblad. 1 dl hjortronmylta eller hjortronsyltMatklubben.nu
Hjortronpannacotta med hallongelé Häll grädden över hjortronsylten och yoghurten, blanda och portionera i glas, ställ kallt ett par timmar Matklubben.nu
Hjortronpannacotta Lägg gelatinbladen i kallt vatten, låt dra ett par minuter. Krama ur vätskan ur gelatinet och rör ner i den varma gräddblandningen á la Linda
Pannacotta med vanilj och vingelé Rör ner de blötlagda gelatinbladen i den varma grädden. Koka upp vin och socker och rör ner det blötlagda gelatinetMatklubben.nu
Pannacotta med julsmak Rör ner gelatinet och låt svalna något. Koka upp, dra åt sidan och rör ner gelatinbladen. ½ gelatinblad. 2 dl hjortronsylt. 1½ gelatinbladkokschefen.se
Helenes Krösatårta Värm lätt på lite av hjortronsylten i en kastrull så gelatinbladen löser sig. Häll sist i de lösta gelatinbladenSvt
Frusen hjortrondessert med mango Vispa ner äggulor och rör ner hjortronsylt. Rör ner gelatinlösningen i den inte alltför kalla fyllningen Matklubben.nu
Cheesecake utan ugn Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Smält gelatinet på svag värme och blanda lösningen med det övriga Hemmets Journal
Nöt- och chokladtårta med hjortronmousse Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Smält gelatinbladen på svag värme. Häll i gelatinet i en fin stråle under vispning i smeten Matklubben.nu
Rulltårtsbakelse Serveras med hjortronsylt. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Smält gelatinbladen på svag värme (krama ur vattnet ordentligt Matklubben.nu
Hjortronfromage med hjortronsås Pressa hjortronsylten genom en grov sil, så att kärnorna avskiljs, och blanda sedan med övriga ingredienser Ica kuriren