Blanda med crème fraiche och kryddor. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Här är först receptet på min hjortronsås. Ikväll har vi ätit nåt så löjligt enkelt och gott som varmrökt lax med kokt potatis, smörslungad spenat och hjortroncremefraiche
Hjortronsåsen däremot skrapades till sista klicken. Kall hjortronsås ca 3-4 pers1 burk créme fraiche ( turkisk yoghurt går också bra)0,5 - 1 dl hjortronsylt ( efter smak helt enkelt, jag älskar hjortron så jag tar gärna lite mer)Smaka av med salt och pepparKlart. Kram Linda 1 burk créme fraiche
Blanda sammans creme fraiche och majonäs och sylten. Nämligen lax med hjortronsås. Hjortronsås. ♥ Låt er väl smakaLax med hjortronsås och granatäppelsallad4 personer4 laxfiléer 140 gr/stsalt och pepparGör så här
Vi brukar oftast äta saltbakad lax med kall romsås (se här), vilket är en av våra absoluta favoritfiskrätter, men denna variant med hjortronsås är inte så dum den heller
Blanda med crème fraiche och kryddor. Hjortronsås 1 dl frysta Hjortron 1 dl Ekologisk Crème Fraiche ½ tsk Honung Havssalt Ett par droppar Worcestersauce Mixa hjortronen och passera dem genom nätsil
4 kycklingfiléer frysta. 1Grillgrydda. 11 liten burk Crème fraîche. 1Hjortronsylt. 1Aromat. 14 kycklingfiléer frysta Grillgrydda 1 liten burk Crème fraîche Hjortronsylt AromatLägg i de frysta kycklingfilerna i kokande vatten