Hjortronpure recept

Vit choklad pannacotta med hjortronpuré

Vit choklad pannacotta med hjortronpuré

Skär vaniljstången på längden, skrapa ur fröna och lägg dem i en kastrull. Blanda samman Milda mat & visp, mjölk, gelésocker och eventuell smaksättning och koka i minst 1/2 minut
Hjortronparfait

Hjortronparfait

Till efterrätt igår gjorde vi en hjortronparfait som blev riktigt bra. Vi använde det här receptet men tryckte i mycket mer hjortron och hoppade över Lakkan eftersom någon sådan inte fanns tillgänglig hemma
Hjortronsufflé

Hjortronsufflé

1. Mixa och passera hjortronen. Koka samman till 300 g under ständig omrörning. Låt svalna. 2. Lös upp majsstärkelse i 1 tsk citronsaft och vispa ner i purén
Hjortronmousse recept

Hjortronmousse recept

Hej matfolket. Jag har äntligen fått en riktig kamera så inga mer bilder med iphone kvalitet. Om någon har skadat synen av den dåliga kvaliteten kan du skicka sjukhus räkningen till
Hjortronmousse (recept)

Hjortronmousse (recept)

Hej matfolket. Jag har äntligen fått en riktig kamera så inga mer bilder med iphone kvalitet. Om någon har skadat synen av den dåliga kvaliteten kan du skicka sjukhus räkningen till
Hjortronmousse...

Hjortronmousse...

Hej matfolket. Jag har äntligen fått en riktig kamera så inga mer bilder med iphone kvalitet. Om någon har skadat synen av den dåliga kvaliteten kan du skicka sjukhus räkningen till
Fredagsdesserten V.44

Fredagsdesserten V.44

Denna vecka ska vi göra en enkel sak som många säkert tror är svårt sufflé. Vi gör ofta sufflé i våran festvåning och då kan vi ha så många som trehundra åt gången

hjortronkaka

Häll ner smöret, hjortronpuren, färgen och mjölken och vispa. Recept. Gäst. sön, 2013-08-25 11. 55. 30min. (0). Sätt ugnen på 225-250°Smält smöret

Hjortrontryffel

Låt hjortronen tina i likören över natten. Passera dem genom en finmaskig sil. Hetta upp smör, socker, vispgrädde och hjortronpuré i en kastrull tills sockret smält

Hjortronsufflé med rosmaringlass

Sufflé. smörj och sockra cocotteformarna noga. Passera hjortronen genom en finmaskig sil till puré. Det bör vara 225 g

Vaniljpudding med hjortrongelé

Gelé. Koka upp hjortronen med socker, vatten och limesaft. Spara några bär till garneringen. Mixa bären hastigt med en stavmixer och sila i en tät trådsil, eller med silduk