Hjortronparfait citronmeliss recept

Hjortronparfait

Hjortronparfait

Dekorera med hjortron och eventuellt citronmeliss. Citronmeliss. Blanda socker och vatten i en kastrull och koka upp
Hjortronparfait på mandelbotten

Hjortronparfait på mandelbotten

Servering1 dl vispgrädde, vispad hjortronsylt, varm färsk citronmeliss. 3 dl vispgrädde 4 äggula 0,5 dl strösocker (gärna lite mer) 1 dl hjortronsylt 0,25 dl likör (Lapponia) 50 g sötmandel, finhackad 1,25 dl vetemjöl 1 dl strösocker 25 g smör, smält 1 ägg
Hjortronparfait med maräng

Hjortronparfait med maräng

Garnera med citronmeliss. citronmeliss. Blanda socker och vatten i en kastrull och koka upp till en sockerlag
Hjortronparfait

Hjortronparfait

Dekorera med hjortron och eventuellt citronmeliss. citronmeliss. Blanda socker och vatten i en kastrull och koka upp

Hjortronparfait på nötbotten

Servera med varm hjortronsylt och dekorera med citronmeliss. Antingen lagar du denna dessert som en stor tårta eller som bakelser

Hjortronparfait

Dekorera med hjortron och eventuellt citronmeliss. citronmeliss. 1.  Blanda socker och vatten i en kastrull och koka upp

Hjortronparfait med maräng

Garnera med citronmeliss. citronmeliss. 1.  Blanda socker och vatten i en kastrull och koka upp till en sockerlag