Smält smöret i en kastrull på spisen eller i en glasskål i mikron, ca 1 minut, och låt det svalna. Vispa samman socker, mjöl, vaniljsocker och vatten till en klimpfri smet
Lägg en av bottnarna på ett tårtfat, bred ut hjortrongrädden jämt över bottnen, lägg på nästa bottnen och gör lika med chokladmoussen, lägg sen på den tredje bottnen och bred ut grädd och kesella blandningen över denna
Lägg på ett lager av hjortrongrädden och avsluta med sista delen av tårtbotten. Hello. Söndag och en dag som kommer spenderas i köket till största del, har en gäng olika bakprojekt som måste påbörjas idag
1. Smält smöret i en kastrull på spisen eller i en glasskål i mikron, ca 1 minut, och låt det svalna. Vispa samman socker, mjöl, vaniljsocker och vatten till en klimpfri smet
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och bryt ner chokladen i bitar och låt den smälta i smöret. Vispa socker, ägg och vaniljsocker tills det blir fluffigt