Hallon, jordgubbar eller björnbär är mycket gott, likaså hjortron eller åkerbär. Fyll bakverken med antingen löjrom eller svart kaviar, litet crème fraîche eller gräddfil och gärna finhackad dill, gräslök eller rödlök
Hjortronen smakade hjortron och det är gott, men absolut inte mitt favoritbär. Vad sägs t ex om "auberginrullar med fetaost och mynta", "enrisrökt gravad rödingfilé med gräslökshollandaise" eller "quesadillas med krabba, chili och koriander"
Blanda ägg, räkor, gräslök, dill, pepparrot, senap, kvarg och lätt crème fraiche. 5 dl dill. 2 dl hjortron eller andra bär, ex hallon. 1 dl hjortronsylt, eller den sylt som ni väljer bär efter ex hallon. 5 dl dill. 2 dl hjortron eller andra bär, ex hallon. 1 dl hjortronsylt, eller den sylt som ni väljer bär efter ex hallon