Som jag gjorde med vetedeg och pepparkaksmått + massor av smarrig mandelmassa och grädde. Jag tycker man ska fira alla som man tycker om såKram alla mina hjärtan
Fyllningen är gjord på mandelmassa blandad med vispgrädde och bara för att den ska bli lite mer stabil är det dessutom lite gelatin i, tårtan är spacklad med smörkräm smaksatt med bittermandel
mjölk eller grädde att göra mandelmassan mjuk och lätt att spritsa. Blanda mandelmassan under tiden med mjölk eller grädde till en jämn ganska tjock kräm men det ska gå att spritsa och hålla formen
Dagens bak blev en semelkladdkaka, riktigt god för en som mig som gillar mandelmassa. Smält 150 g margarin, mortla 2 tsk kardemummakärnor och grovriv 100 g mandelmassa. 100 g mandelmassa
Kavla ut mandelmassan till ca 3-4 mm tjocklek och tryck ut 6-8 hjärtan. 100 g ODENSE Mandelmassa Lyx. Låt gelatinbladen ligga i blöt i kallt vatten under 5 minuter