Grillade fläskfilé som glazades med en god hickorysås. Till detta gjordes en potatissallad, med färskpotatis, sallladslök, soltorkade tomater, cocktailtomater, oliver, färsk basilika, olivolja, vinäger, svartpeppar, och lite rosa himalayasalt
Lite hickoryglaze, riven ingefära, riven vitlök, tabasco, limezest och olivolja. För någon vecka sedan på fredagen kom jag över lite fin entrecôte som jag ville lyxa till lite med
Om du bara ska prova en ny sak på grillen i sommar, låt det bli den här. Inte så knepig som den låter, läs bara hela receptet innan du kör igång och se till att du har en termometer att sätta i köttet när du grillar så är saken enkel
Koka potatisen knappt mjuk. Häll av vattnet och låt den ånga av ordenligt. Dela baconskivorna så att du kan vira in varje potatis med en skiva och trä upp dem på stora grillspett tillsammans med lagerblad
2 kg fläskfilé Hickoryglaze. Het aprikos- och jalapenocreme 4 portioner Ca 75 g torkade aprikoser 2 dl lätt cremefraiche 1 jalapeno några droppar tabasco Blötlägg aprikoserna i vatten i drygt fem minuter