Jag hackar alla grönsakerna ganska fint. Heta havskräftor på stekhällen – recept 4-6 personer. Heta havskräftor på stekhällen – recept 4-6 personer 2 kilo färdigkokta havskräftor (delade på längden)
Vi serverade den med lite fräscha grönsaker, basmatiris och äppelchutney (se här). Receptet på denna färgstarka, lagom heta kikärtsgryta hittade jag i Hugh Fearnley - Wittingstalls vegetariska kokbok
Lägg i köttet från en av skålarna och rör om en kort stund (köttet skall fortfarande vara lite rosa), häll sedan köttet och oljan över en av skålarna med grönsaker
När kycklingen nästan är färdig lägg ner grönsakerna och låt allt bli riktigt varmt. Ingredienser för 4 personer4 st kycklingfiléerSaltPeppar1 purjolök8 st champinjoner2 msk rapsolja1 påse, 450 gr djupfrysta wokgrönsakerChilipulverCayennepepparSaltLimesås2 dl turkisk yoghurtca 1 msk ingefära1/2 tsk salt1 lime, saft och skalvitlöksklyfta, pressadeGör så härSkär kycklingen i små fyrkanter