Tycker du om mat med hetta. Då är den här pajen något för dig. Pajen är både mjölkfri och spannmålsfri vilket passar perfekt för dig som äter Paleo/Stenålderskost
se som egentligen hette Absolut godaste tacopajen. Godaste tacopajenDeg4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver0,5 tsk salt50 gram smör1,5 dl mjölkFyllning500 gram köttfärs1 msk olja1 st gul lök1 påse het tacokrydda2 st vitlöksklyftor1 dl vatten4 st tomater2 dl creme fraiche 4 msk majonnäs2 dl riven ostGarnering. 1 påse het tacokrydda
Här kommer ännu ett recept på tacopaj (det finns ju några stycken i bloggen sedan tidigare) Denna gången har jag gjort tacopajen extra smakrik genom att blanda ner en burk med salsa i tacofärsen
1 dl hett vatten. Sätt på ugnen på 225 grader. Börja med pajdegen. Bland torra ingredienser och häll sedan på vattnet och oljan och rör i hop med en sked
Tacopaj gjorde vi häromdagen. Fyllning 500 gram köttfärs 1 msk olja 1 st gul lök 1 påse het tacokrydda 2 st vitlöksklyftor 1 dl vatten 4 st tomater 2 dl creme fraiche 15% 4 msk lättmajonäs 2 dl riven ost Garnering 10 st feferoni. 1 påse het tacokrydda
När linserna är mjuka och du är nöjd med hettan, syran och sötman i din röra är det dags att hugga in, men lova att passa på att njuta under tiden som det lagas till också, det doftar ljuvligt i köket under koket