Stek laxfilèn på skinnsidan i en het stekpanna med olivolja och en matsked smör och skivad vitlök. Pressa potatisen i en skål , lägg upp den stektalaxen och ringla såsen runt anrättningen, garnera med plockade dillkvistar
Stek i smör-&rapsolja en het stekpanna med skinnsidan nedåt, 5-8 min. 1⅕ kg laxfilé med skinn. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1⅕ kg laxfilé med skinn 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 2 dl Arla Köket® grönsaksyoghurt gul tomat & schalottenlök 400 g kokt färskpotatis
Jag körde varannan soja- och varannan het majonnäs. Kombinationen krispigt, men ej tungt, friterat rispapper med len, rå lax och lite fräschör från härliga grönsaker och en välsmakande majonnäs är oslagbar
Stek sist på laxbitarnas skinnsida i en het panna med rapsolja. Med försiktighet. In, marinera laxen, röja i köket, städa ur kylen, plocka ihop sopor, starta sous viden, hugga sparris, rensa i uterummet, glömma att ta fram äggen, plocka ärtskotten, inventera vinförrådet och blogga
I det här och några följande blogginlägg kommer jag ur kassen att presentera en middag i taget, för att sedan i ett avslutande inlägg, dela med mig av samtliga erfarenheter kring detta växande sätt att få hem mat till sitt bord