På nyåsafton bjöd jag på den här fräscha förrätten med hetta. Dressingen blir riktigt het så man behöver inte mycket men med det syrliga blir det riktigt gott
Surt och gott var det, lite hett från chilin och vitlöken, på det hela taget väldigt gott alltså. Föll oss ganska bra i smaken, ganska lätt och friskt så till musslorna och räkcocktailen gjorde det sej väldigt bra, men till tonfisken blev det för tamt
Heträkcocktail. Ett långt namn, men det beskriver väldigt bra vad det är är för en maträtt. Min man inspirerades av ett recept ur Jamie's America, och gjorde en tolkning som passade otroligt bra att stoppa i ett tortillabröd och öra till en wrap, efter att brödet först fodrats med ett stort blad romansallat
Eller egentligen så börjar den ju först på måndag "på riktigt", men eftersom vi som vanligt är lediga på fredagarna så börjar ju vår ledighet redan idag
Restaurangen heter Le Millénaire och har en stjärna i Guide Michelin. Den PASSAR alltså både som förrätt och huvudrätt vilket inte gäller, exempelvis, fiskpinnar med stuvad spenat, kalops med rödbetor eller räkcocktail
Mixa het machego med creme fraiche. Så det blev en räkcocktail med massa gott i men även lite vitlöksgrillade körbärstomater med parmachips och basilikaolja