Bygg på höjden med rotfrukter underst, pulledpork på och toppa med mulad getost och salsa på sidan. Smaksatte karrén med vitlök, salt och peppar, grillkryddor, honung, etc
Jag tror det skulle krävas en aktiv ansträngning för att misslyckas med just pulledpork, och denna min variant höll sig inom säkerhetsramarna med god marginal
Recepten i artikeln var hämtade från en bok som heter "Taco Mexican Style". Mexican PulledPork. Jag fastnade för ett recept på en variant av pulledpork som lät riktigt spännande
Alltså jag tror att nått som går hett hemma i stugorna är denna pulledpork, eller vad säger ni. Servera med pommes eller som en burgare eller i en rulle med en smarrig kall sås, ja eller en het med för den delen
Gillar du det mer “hot” så droppa även i lite het sås. Pulledpork är ju fina grejer. pulledpork i rub. Egentligen vet jag inte om det blir någon skillnad att köra pulledpork kall direkt från kylen eller om det måste vara rumstempererat
Jag hade gjort en rätt het chilirubb, så gräddfilen var nödvändig men annars gott till oavsett. Pulledpork har ju varit på tapeten ett bra tag -vilket jag verkligen kan förstå
Den här gången på tjocka revben som först fått träffa en riktigt het panna i någon minut för att sedan förpassas i en vakuumpåse med kryddblandningen Smokey Sally (Mill & Mortar) och en relativt slät tomatsås
Bryn bitarna runt om i en het stekpanna med lite olja. Ett nytt annolunda recept på "pulledpork", fast denna gång med kryddor ifrån det asiatiska köket
Men igår blev jag inspirerad av min kära vän Ika (som förövrigt finns på twitter och instagram och heter chefs at home, sök på det om ni vill se på lite god mat)
Servera som snacks på majschips toppat med en het tomatsalsa och färsk koriander. Ugn 125 grader. Gör små håll i köttet och spetsa det med skalade vitlöksklyftor
Sköter sig själv, även om det tar lite tid, går att variera i näst oändlighet, verkligen nästan alla tycker om och det är perfekt som bjudmat för många
Santa Maria har en sort som heter "Paprika smoked" som finns i de flesta matbutiker. Här kommer tips på hur snabbt och enkelt det är att göra sin egen kryddblandning till den dragna grisen (pulledpork)