Koka pasta (spaghetti) till tre personer. Lägg upp pasta och parmesansås på tallrikarna. När pastan i princip är färdigkokt så hettar du upp lite olivolja i en stekpanna
Men här är de, och med ett näringsvärde som heter duga. Fredagsmiddagen fick denna helg bli proteinvåfflor, fyllda med kyckling, tomat, sallad och en parmesansås till det
Servera rykande het med tomatsallad. Gör sedan parmesansåsen. Bred ut ett lager parmesansås i botten på formen och därefter lasagneplattor så att det täcker, lasagneplattorna behöver inte kokas (skriver Mannerström men eftersom vi alltid gör vår egen pasta så kokar vi alltid utom en gång då vi följde receptet och inte kokade men då tyckte vi plattorna blev lite för mycket al dente)
Servera fisken med parmesansås, sallad, kokt färskpotatis och ev rödbetor. Parmesansås. Kärna ur och finhacka chilifrukten, blanda den med resten av ingredienserna till marinaden och häll ut den på en flat tallrik