Jag gillar kombinationen hetta från chilin och syrligheten från citronen. Den här fiskgrytan har sitt ursprung vid Medelhavet, den är lite som en mix mellan spansk Bacalao och den kroatiska Brudet
Hetta upp en kastrull med olja och fräs rotfrukter och lök en stund. Här ska ni få ett smarrigt recept på en fiskgryta med lax, torsk och kräftskjärtar
Så mycket smaker och allting bara "gifter sig" i munnen som det så fint heter. Jag har länge varit sugen på en riktigt god och värmande fiskgryta och passade därför på att laga denna smarriga grytan efter jobbet idag
Igår blev jag så sugen på en rykande het fisksoppa. Soppa brukar vi mest äta höst och vinter men i detta regniga blåsväder passade det ypperligt även en dag i Augusti
Hetta upp olivolja i en stor tjockbottnad gryta. Grädda brödet först i het ugn i 10 minuter. Servera den mustiga fiskgrytan med aiolin och det nybakade brödet 50 g färsk jäst
igår kväll åt vi en härlig fiskgryta. skeda över fiskgryta och toppa med mer salladslök. jag gör den ofta då jag kommer på att vi ätit för lite fisk på sistone
En lite hetare aioli smaksatt med rökt paprikapulver och sambal oelek, passar bra till fiskgryta eller grillat kött, också mycket gott att blanda i en potatissallad
Château du Cléray heter det. Jag hade gjort en Fiskgryta, Frida hade köpt med sig ett förbaskat gott vin och Ida hade gjort en dessert som var så grymt god som jag ska försöka mig på att kopiera någon dag