Blanda samman alla kryddorna. Stek lök i rapsolja på hög medelvärme till den är mjuk och gyllene. Tillsätt vitlök och ingefära samt kryddblandingen och låt fräsa i ca 1 minut
Såsen. Finhacka löken. Fräs den i smöret tillsammans med curryn under omrörning tills löken mjuknat. Strö över mjölet, rör om och späd i omgångar med vatten, matlagningsgrädde och sweet chilisås
Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag är sååå glad att jag äntligen kan uppskatta fisk. Det är så mycket lättare och roligare att variera maten och det känns nyttigt att äta fisk
Jag sköljer dem i kallt vatten och häller sedan lättsaltat hett vatten över och serverar. 0 from 1 reviewsKyckling i Currysås med Shirataki nudlar PrintFörfattare
Rätten i sig var väl inte så upphetsande men currysåsen, det var den godaste currysås jag ätit. Rosta kokosflingorna tills de får lite färg i en torr het stekpanna
Förra veckan när jag smaksatte en fisksoppa med min röda currypasta blev det nämligen sååå starkt så jag fick späda ut soppan, och ändå blev den riktigt het
Het ajvarsås 1sp (jättegod i kycklingrulle). Currysås 1sp. RECEPTMÅNAD Recept No25. Kvargsåser. Kommer här lägga upp flera olika såser med kvarg som bas
Onsdag - Kyckling i het honungssås. Tisdag - Tonfisk i currysås. Matsedel vecka 51. Godkväll. Ja, nu är det faktiskt snart nära inpå nattimmarna om vi ska vara alldeles noga kanske, men det är ju helg, så vem kikar så mycket på klockan egentligen
Imorse la jag en hel kyckling i min Crock-pot som ska ätas med currysås och ris. Häromdagen gjorde jag en avokado- och tomatsalsa som jag serverade med riven vitkål och heta räkor i små stekta tortillabröd