Het räkcocktail. Koriander är ju en krydda som alla inte är förtjusta i, men jag tycker att just blandningen av samtliga örter, an chili och lime, är det som ger räkorna karaktär
srirachamajonnäs (om man vill ha det ännu hetare än endast chilihummusen). Varning för att prova chilihummusen eftersom den är lätt beroendeframkallande
Keso eller matlagningsyoghurt (gärna blandat med lite mango chutney eller sweet chili). Fördela röran på tortillabröden, vik ihop till wraps och servera tillsammans med tomater och en kall sås
Blanda alla torra ingredienser, tillsätt sedan olivoljan och det heta vattnet. Hetta upp olivoljan i en kastrull, fräs den hackade löken, vitlöken och jordärtskockorna några minuter tills löken blir mjuk (det går fint att hoppa över det här steget om man vill undvika stekning)
Rosta majsen hårt i en het och torr panna så att den får en mörkbrun färg. Blanda den rostade majsen med avokadotärningar, salladslök, chili, vitlök och hälften av koriandern
Tänd grillen och låt glöden blir riktigt het. Dela på chilin och tag ur kärnorna. Salladen som passar till precis allt och är extra god till grillat, eller varför inte i en wrap
Kycklingen fick en kryddig, ganska het god smak. I denna serie ingår produkterna Coconut & Pepper Tortilla (mjuk tortilla med kokosnöt och peppar), Jamaican Jerk Spices (kryddpeppar, kummin och chili) och Mango Sauce (mango, ingefära, kanel och kryddpeppar)
Stek dem tillsammans med strimlad skinka i margarinet och krydda med chili, salt och peppar. Lägg eventuellt jalapenos överst i mitten och vik ihop din wrap