För nån vecka sen så provade jag det här receptet efter att jag hittade lövbiff med bra pris. En perfekt höstgryta där lovbiffen blir så mör att den smälter i munnen
400 g lövbiff. Strimla köttet. Skala och skiva löken. Vispa ihop grädde, sambal oelek och soja i en gryta. Stek köttet och löken var för sig i smör i en stekpanna
Skär biffen i fingertjocka skivor tvärs över fibrerna. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden, lägg biffarna i dubbla plastpåsar, häll över all marinad och se till att den täcker allt kött
Hetta upp en wok. Häll i lite olja och låt woken bli het. 500 g lövbiff. Strimla köttet. Marinera köttet genom att blanda strimlorna med en ingrediens i taget
Fräs på i het, (rymlig) panna med lite olja. Biff i stark sås blev söndagsmiddag här hemma. Använder för det mesta lövbiff, men även fläskkött eller kyckling funkar fint
Fräs sedan hastigt på i het wokpanna med olja. Jag lovar er detta recept på min biff med bambuskott är precis lika god som på Kinarestaurang, om inte snäppet bättre
Hetta upp en wok. Häll i lite olja och låt woken bli het. 500 g lövbiff. 500 g lövbiff 1 burk bambuskott (ca 400g) 1 stor burk champinjoner (ca 400g) 1 liten gul lök 1 bit purjolök (2-3 dm) 1½ msk kinesisk soja (mörk soja) 1-1½ tsk salt ½ msk strösocker 3-4 dl vatten ½ tärning köttbuljong (alt
Skölj bambuskotten i hett vatten för att få bort den konserverade smaken och låt rinna av. Biff med bambuskott är en av de mest omtyckta rätter i kinarestauranger