Du har nu gjort din egen hemmagjorda probiotika i form av surkål. Genom att hålla sig till riktig mat och balansera sitt intag av fett, protein och kolhydrater efter sina behov är man en bra bit på vägen och har byggt grunden
Visst det är extremt energitätt så att äta en burk om dagen är inte så smart men det är som sagt en väldigt bra källa till fett och protein, plus att det är väldigt gott
Dessutom gör de sylten extra nyttig då de är fulla med omega-3, fibrer och protein. Det blir allt mer populärt att äta ekologiskt och livsmedel utan tillsatser
Protein. 1. Pesto. Skär parmesanen i mindre bitar och skölj basilikan. Lägg alla ingredienser till peston i en matberedare och mixa till en slät massa, tillsätt 2 msk citronsaft
Originalinlägget finner du här, men jag lägger upp samma recept på den sockerfria lemon curden i detta inlägg medan du finner receptet på dessa proteinpannkakor (utan banan eller proteinpulver) i originalinlägget