Tillsätt olivoljan. Den hemmagjordapastan är det centrala och just nu mitt nya dille. Köttfärssåsen är dock bara en del av middagen och en liten sådan om man jämför med pastan
Detsamma när det gäller oljan, använd endast olivolja eller blanda upp med en smaksatt olja. Hemmagjordpasta gör det hela ännu lyxigare, men är inget måste
Häll i tomater, persilja, citron och pasta och rör om, låt koka på svag värem några minuter. Värm en stekpanna med olivolja, strö i socker och fräs vitlök, paprika och chili
Du kan använda dem precis som vilken annan pasta som helst, i tomatsås, i gratänger, eller helt enkelt bara smaksätta oljan du steker dem i med lite rosmarin och servera dem rakt upp och ner med ett glas gott rödvin
Koka under tiden pastan tills den är klar. Blanda den färdigkokta pastan med pesto. Jag använde bönpasta för att få till en lite mer hälsosam touch, men det är helt upp till dig vilken pastasort som funkar bäst