Du kan använda dem precis som vilken annan pasta som helst, i tomatsås, i gratänger, eller helt enkelt bara smaksätta oljan du steker dem i med lite rosmarin och servera dem rakt upp och ner med ett glas gott rödvin
Herr M håller ställningarna här hemma och det vankas hemmagjord pizza med allehanda gotter på och kvällens efterrätt blir en god Havanna i sällskap av en kupa, eller två, cognac
I med kapris och oliver och låt såsen sjuda medan du kokar pastan al dente. Det finns ett gäng historier om hur den här klassiska italienska pastarätten kom till och har man inte hört någon av dem så är det ändå lätt att fantasin flödar när man hör namnet Spaghetti alla puttanesca som betyder Horans spaghetti
Det blir faktiskt riktigt gott i potatismos också (speciellt om man använder hemmagjord pesto). Man kanske inte tänker på att man kan använda pesto till annat än bara pasta
Recept och tillvägagångssätt på pastan hittar du HÄR. Sedan valde jag att följa Jamie Olivers råd att bara använda vatten vid pensling, inte ägg, och det blev kanon