Som ex majonäs. 56 kilos majonäs. 56 kilos majonäs. Ibland är det helt klart så mycket enklare att köpa något färdigt men i detta fall är det faktiskt både enklare och godare att göra den själv
Att doppa stora pommes med dillkryddan i en hemmagjord vit majonäs är himmelriket… Så galet gott. Majonäsen är mitt grundrecept fast utan senap och vinäger då denna blir mer mild i smaken och smakar mer ”amerikansk majonäs”
Åt varsin räkmacka med hemmagjordmajonäs. MEN jag gillar inte "köpemajonäs " som är så stabbig att jag får skrapa den ur gommen när jag ätit klart, så då är det bara att ställa sig och vispa ihop en egen
5 dl majonäs. Blanda ingredienserna till såsen och låt stå i kylskåpet minst 1 timme innan servering. Blanda alla kryddorna och förvara i tätslutande burk
1/2 dl majonäs. 1/2 dl majonäs. Hemmagjord Kebab på nötfärs med kebabsås. Idag har jag äntligen gjort något jag funderat på länge , egen kebab på nötfärs
Rör ihop majonäs och gräddfil. Hemmagjorda burgare på grillen eller i stekpannan, oavsett hur du tillagar dem så de köttiga små rackarna du gör hemma bra mycket godare än de färdiga du hittar i frysdisken
Rör ned majonäs och kvarg och tillsätt lite vinäger och ev. Coleslaw (4 port) (uppskattade mått)3-4 dl strimlad vitkål1 ½ morot½ rödlök1 dl majonäs av god kvalitet1 ½-2 dl kvarg1 kork äppelcidervinäger½ tsk dijonsenap (OBS. 1 dl majonäs
En enkel förrätt med mycket smak av de marinerade räkorna och hemmagjordmajonäs. Garnering DillFördela romen på tallriken, lägg salladen, räkor och krutonger runt om, Spritsa på majonäs och garnera med dill
)Hemmagjordmajonäs är ytterligare en anrättning att lägga till högen av alla dessa saker som vi fått lära oss att man ska köpa i affären, men som i själva verket går jättebra att göra själv