Här är ett riktigt bra recept på hemmagjord glass med smak av kokos. Kokosglass är något som har stått på min önskelista länge och det krävdes många experiment innan den blev precis som jag ville ha den
Häll kokosmjölken i en liten skål och ställ in den i frysen ca 45 min. I frysen separeras kokosen ifrån vätskan, häll bort vätskan och dela sedan kokosblandningen med en gaffel
Vi brukar varva våra köpta glassar med hemmagjorda. Sommar betyder glass. De glassar man hittar i butiken brukar varken innehålla grädde och ägg eller frukt, utan massvis med tillsatser, syntetiska smak- och färgämnen och orimligt mycket socker
) och bjuder idag på grillad ananas med hemmagjordkokosglass, en efterrätt som jag ätit på restaurang och som var riktigt god, ananas och kokos passar som hand i handske
Varm fudgekaka med deras hemmagjorda vaniljglass. Jag älskar kokos och på detta café som finns på lite olika ställen i Bangkok kan du gå all in på kokosglass, kokostoast, kokossmoothie och våfflor med banan och färsk kokos
Sommarlov och hamburgare på Forth of July – Bigmacdressing och hemmagjord barbequesås. Alla är baserade på kokosglass och har en väldigt neutral smak där jag personligen inte alls känner av kokosen
HEMMAGJORDKOKOSGLASS utan glassmaskin. Och varför då inte göra en egen hemmagjord. Som jag har längtat efter kokosglass, jag vet inte riktigt varför men det är ju så himla gott
Avslutet på trerättersmiddagen ikväll blev en hemmagjord glass gjord på bla rostad kokos och bittermandelolja tillsammans med mango som marinerats med lime,honung och crema di balsamico