Det går ju förstås utmärkt att koka köpt pasta också, antingen torkad eller färsk. Den här måltiden innehåller många av mina favoriter, såsom färsk spenat, soltorkade tomater och parmesan
Tillsätt peston i pastan och sockerärterna. 400 g pasta 150 g sockerärter300 g parmaskinka, tunt skivad. Koka pastan enligt paketet, låt sockerärterna koka med de sista 2 min. 400 g pasta
300 g färskpasta. Idag blir det en riktig favorit som kommer i repris. Och det roliga i det här är att när jag står och lagar det här för andra gången, så tänker jag "Men blev det här så gott egentligen
Och den andra med ricottaost, färsk spenat och basturökt skinka. Recept på pasta finns här. Här kommer lite bilder på när min vän Cillan och jag gjorde egna cannelonis
Receptet på hemmagjordpasta har jag delat flertalet gånger, så nu får ni helt enkelt en länk HÄR. Kvällens middag blev en fusion mellan Europa och Asien, där italiensk pasta och asiatiska kycklingbiffar fick samsas på tallriken