När det vankas middag som denna brukar vi gå all in när det gäller tillbehören, kokt brysselkål (och Anki envisas fortfarande med att säga fel och kallar dom istället för broccoli), asiagurkor, rödkål, äppelmos, ättiksgurka, gelé, kokta bönor och naturligtvis sån där skedätarsås
¾ dl sockerfri äppelmos. Blanda sedan denna samt övriga ingredienser med äppelmosblandningen. Blanda mjölk, äppelmos och fiberhusk och låt stå i cirka 5 minuter
Och med det sagt finns det inte längre någon anledning att köpa äppelmos i affären - de är bara fulla med socker, och din hemmagjorda kommer smaka bättre
Min favorit är äppelmos och kanel. När en veckopendlar som jag gör nu så finns det liksom inte riktigt möjlighet att ha alla ingredienser och saker som jag normalt vill ha i mitt skafferi
1/2 dl äggvita (går även att använda låg kalori äppelmos om man nu har sån hemma). 1/2 dl äggvita (går även att använda låg kalori äppelmos om man nu har sån hemma)
Hemmagjord no-bake proteinbar med chokladbollsmak. 0,5 dl osötat äppelmos. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Jag vet att det kanske låter lite löjligt, men för mig har möjligheten att göra egna, hemmagjorda julköttbullar verkligen varit en sjukt viktig del i att kunna leva ett fullvärdigt liv som vegetarian
Brownien är sötad med färska dadlar och fruktpuré (jag använder en puré från barnmatshyllan, men det går också bra med exempelvis hemmagjord eller äppelmos), och har en halvkletig konsistens
Jag använde dem för att ge lite extra crunch i hemmagjord müsli och granola. Jag tycker att det är väldigt svårt att hitta helt osötade äppelmos, så jag blev jätteglad över den här burken
Riktigt saftiga och goda och naturligt glutenfria muffins som jag har bakat med malda hasselnötter (hasselnötsmjöl), kokosmjöl och hemmagjord, osötad äppelmos (finns att köpa i välsorterade butiker om du inte har egen, om inte annat bland barnmaten)
Sen tog jag en hemmagjordäppelmos och penslade på smördegen, la äppelskivorna omlott, strödde på kanel och sen vak jag upp smördegen och rullade ihop dem