300 g färsk svamp (kantareller eller karljoansvamp). Hemlagadpasta5 dl durumvetemjöl 3 medelstora ägg 2 msk vatten 2 msk olivolja 2 krm salt. Pastasås300 g färsk svamp (kantareller eller karljoansvamp) 1 gul lök smör till stekning 5 dl vispgrädde 100 g parmesanost salt och nymalen svartpeppar
Perfekt att börja med när energin är lite låg men lusten för hemlagad mat är stor. I helgen lagade jag och min flatmate mat till lördagens middagsbjudning tillsammans och igår svängde jag ihop denna enkla pasta
Här med ost och hickoryrökt bacon och tre hemlagade såser. Vi beställde in mat både från pizzamenyn, deras klassiska hamburgertallrik med såser, en pasta med kyckling och svamp och vi blev otroligt nöjda som vanligt
Iallafall, ungdomarna längtade efter hemlagad mat vid hemkomsten, och då svampen ju som bekant har börjat titta upp tidigt i år, så kände vi att det började bli dags att göra sig av med förra årets skörd
(Vi gjorde hemgjord pasta, tomatsås på färska tomater och hemlagad kola. När jag plockar svamp och hallon i skogarna, samlar äpplen till mos eller på annat sätt tar tillvara på naturens gåvor känner jag mig som en av de här kvinnorna och det är en fin känsla
korv, svamp eller andra ostar i såsen – ta den och gör den till din favoritpastasås. HemlagadPasta. Tomatsås och pasta kan vara en tråkig vardagsrätt, men genom små enkla medel och en stor dos kärlek kan det bli en gastronomisk resa utan dess like