Hemlagade hamburgare med bra tillbehör är en hur bra måltid som helst. Pizza, kebab, hamburgare med pommes frites och korv med bröd är alla exempel på måltider vi klassar som skräpmat
Så tror att hemlagad med egna kryddor är gott, men vette sjutton om det är värt besväret faktiskt. Vi åt det som kebab i tortillas med sallad, tärnad gurka, tärnad tomat, majs, oliver, coctailkapris, jalapenos, rå lök, tacosalsa och creme fraiche samt nachos
Men lyxar jag till det en lördag så blir det nog pizza, endera hemlagad eller kotipizza. Darins kebab är aldrig fel, men för att få det skall man vara i Karis
Hemlagadkebab a la Birran. för nu kommer ni få recept på hur man gör egen hemlagad. Brukar ni köpa sådan där fryst kebab som är som flagor, ser ut som pressat kött
Dock tar detta inledningsvis relativt lång tid att tillaga, men när det väl är tillagat så har man ett flertal portioner hemlagad, nyttig kebab i kyl/frys som bara är att ta fram och steka upp snabbt till önskad måltid
J kunde inte tänka sig något godare än sina egenlagade hamburgare och jag hakade på trenden med hemlagad gatumat och bestämde mig för att göra kebab i pitabröd med två ritkigt goda såser till
Arbeta färsen med vetemjöl, pressad vitlök, smulad mejram, citronsaft, salt och peppar. Kavla ut en klick färs mellan dubbla smörpapper till en lövtunnt sjok