Hemgjorda piroger recept

Piroger med kyckling och mozzarella

Piroger med kyckling och mozzarella

Brukar du göra piroger. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Piroger med ost och skinka

Piroger med ost och skinka

Perfekta piroger att ha i frysen för att ta upp när man blir sugen, eller som mellanmål till barnen då och då
Ost-och skinkpiroger

Ost-och skinkpiroger

Barnen älskar dessa hemgjordapiroger så de brukar gå åt i ett nafs. Jag tänkte att vi drar igång veckan med mat – i form av piroger
Lunchpiroger med kycklingrester

Lunchpiroger med kycklingrester

Resultatet blev små goda och mättande piroger. Jag kryddade med lite hemgjord allkrydda och vek ihop till piroger

Kallrökt förrätt

Allt från hemgjordapiroger, sötpotatischips med pilgrimsmusslor, rökt paprikasoppa med flera. Jag har turen att ha ett jobb som skapar mat

Intervju med Maria Eugenia Quiroga

Först några Argentinska piroger när ni kommer. Lördag morgon och många av er som har semester. Sätt er till rätta med en kopp kaffe i handen och läs den senaste intervjun i intervjuserien

Hemgjorda piroger med köttfärs

) Pirogdeg till ca 20 små piroger 4-5 medelstora potatisar, kokta ca 4 1/2 dl vetemjöl 1/2 tsk salt 1 tsk
Rödbetssoppa och piroger

Rödbetssoppa och piroger

Rödbetssoppa med hemgjorda lammfärsfyllda piroger. En favorit kring jul och under hösten och vintern här hemma är rödbetssoppa (borsjtj) och piroger, som är populärt i Polen och Ryssland