Brukar du göra piroger. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Piroger är ju väldigt gott och något jag gärna gör och lägger i frysen för att ha något snabbt att ta fram och man kommer hem trött en kväll och vill ha något snabbt i magen
Först några Argentinska piroger när ni kommer. Lördag morgon och många av er som har semester. Sätt er till rätta med en kopp kaffe i handen och läs den senaste intervjun i intervjuserien
Idag har vi gjort piroger, med två olika fyllnader, en svamppirog och en köttfärspirog. Pirogerna passar perfekt att frysa in och bara ta fram och värma
Rödbetssoppa med hemgjorda lammfärsfyllda piroger. En favorit kring jul och under hösten och vintern här hemma är rödbetssoppa (borsjtj) och piroger, som är populärt i Polen och Ryssland