Tomatsås. Börja med att göra tomatsåsen. Odlar ni squash. Vet av erfarenhet att det är tacksamt och att de kan bli redigt stora, men tyvärr har vi inga egna squashplantor i år så när jag hittade ett recept på squashgratäng fick jag helt enkelt köpa dem i affären
Tomatsås. Gör sedan tomatsåsen, som också behöver tid på sig. Fördela tomatsåsen på de förgräddade pizzabottnarna, och sedan champinjoner, skinka, mangold, ugnstomater och mozarella
Igår lagade jag också något snabbt, färsk pasta med en god tomatsås. Hemlagad tomatsås dessutom. Med nykokt tagliolini, tomatsåsen, nyriven parmesan och hackad färsk basilika fick vi en smarrig middag på tio minuter
Han hade kokat en riktigt smarrig tomatsås som han sedan skedade på bitar av vitt lantbröd. Skär brödet i bitar, bred på tomatsåsen och toppa med mozzarella och lite basilika
Dels på tomatsåsen, men jag har även fördubblat mängden fyllning eftersom den bara räckte till hälften av pastan (jag vill ju inte att något ska gå till spillo)
På mina pizzor hade jag också en hemgjordtomatsås som var enkel och mycket god. En vegetarisk med hemgjordtomatsås, röd lök, paprika, soltorkade körsbärstomater, fetaost, mozzarella, oregano och ruccola
Bred ut tomatsåsen över degen. Hemgjord pizza. hemgjord pizza,. 25 g jäst1 1/2 dl vatten (37 grader)4-5 dl mjöl1/2 tsk salt2 msk oljaValfri tomatsås300-400 g riven ost, jag hade vanlig ost och mozzarellaSalamiSvarta oliverSoltorkade tomater Gör så här