Och om man har en skvätt tacosås eller pizzasås över så går det utmärkt att blanda i. Det här är en rätt med massor av kärlek och som brukar vara väldigt populär
Så denna kväll hittade jag en tacosås i kylen som fick tacosuget att rusa till, vilket resulterade i en tacogryta som jag valde att servera tillsammans med limeris, en fräsch sallad och hemgjorda pitabröd som jag hade färdiga i frysen att plocka fram
Nu ikväll har vi ätit hemgjorda pizzor, gör de av tortillas och lägger på tacosås, parmaskinka och kycklingfiléer i små bitar som jag stekt med fajitas kryddor, champinjoner och ruccola och toppar med oregano och ost
Tryck ut en klick gräddfil och toppa med tacosås. tacosås (medium eller hot). Stek köttfärsen och tillsätt tacokryddorna enligt anvisningar på förpackningen
Servera med tacochips eller med hemgjorda ostchips eller gurka till dom som inte äter chips för att tillföra lite krisp till rätten – en fräsch sallad passar också bra
Tillbaka i tacoträsket…. Tacos är gott och enkelt, men kanske lite för enkelt, tråkigt och onyttigt med alla färdigprodukter som finns i tacohyllan i affären
½ burk tacosås till färssmeten och lika mycket att hålla på den färdiga köttfärslimpan. När den var färdig så toppade jag med resten av tacosåsen, lite gräddfil och rörde runt det som rann ner i formen så det blev lite såsigt
Tacosåsen till höger bedömde vi som "medium" i styrka. Tacosåsen håller upp till en vecka i kylskåp. Hemgjordtacosås4-5 portioner1 finhackad gullök½ dl tomatpure1 burk hela tomater, ca 400 gr3 vitlöksklyftor1 tärning grönsaksbuljong½ msk äppelcidervinäger eller annan vinäger (ex