Pasta på durumvete kräver mer vätska, ta därför lite mer vatten i en hemgjordpastadeg. Till detta är det bra att ha en pastamaskin som gör det lätt att kavla ut pasta tunt och fint
4 4 port pasta 1 kruka basilika 65 g ruccola 1/2 dl pinjenötter 1 dl riven parmesanost 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1/2 dl rapsolja salt och peppar 8 soltorkade tomater 50 g getost Lägg till i inköpslistan
/ Stek grönsakerna i olivolja tills de mjuknat. For over a year, I’ve been hearing about this shrimp pasta that he made, and how absolutely wonderful it was
Hemgjordpasta är lite besvärligt att göra. Man ska lyckas få degen i perfekt konsistens, det ska kavlas så det står härliga till och det tar bra mycket längre tid än att gå och köpa färsk pasta från affären
Hemgjordpasta på ekologiska ägg och ekologiskt durumvete slår all köpt pasta, alla dagar i veckan. Vi gör antingen peppardelle (som den första bilden), pastaplattor till lasagne (som den andra bilden) eller helt enkelt tagliatelle
Pasta passar precis lika bra som förrätt, om man använder enkla goda smaker som tillbehör. Olivolja. Det e bara vi i Sverige som ligger lite efter med hur vi äter pasta och tror att det bara är till för att äta som huvudrätt
blandade ner även detta i pastan samt tärnad fetaost(laktosfri). Lägg alla ingredienser utom olivoljan i en skål och blanda dem med en mixer eller i en matberedare