Helstekt oxfilé sås recept

Rödvinssås till helstekt oxfilé

Rödvinssås till helstekt oxfilé

Helstekt svensk oxfilé med en grym rödvinssås, smörslungade haricoverts, potatisgratäng med västerbottensost och ett parmachips
Helstekt oxfilé med fyllning av pesto, parmesan och parma

Helstekt oxfilé med fyllning av pesto, parmesan och parma

Red av med lite idealmjöl och koka såsen ett par minuter. Se därför till att både det så kallade huvudet och den avsmalnande spetsen på filén blir frånstyckade så att du får en jämntjock mittbit av oxfilén
Helstekt oxfilé med palsternacks- och potatispuré

Helstekt oxfilé med palsternacks- och potatispuré

Rödvinssås. Oxfilé. Ska såsen vara tjockare så rör ner lite redning. Putsa oxfilén fri från hinnan. 800 g oxfilé. Oxfilé800 g oxfilé olivolja salt peppar 2 klyftor vitlök. Rödvinssås2 morötter 2 palsternackor 0,25 rotselleri 1 gul lök olivolja 1 dl socker 75 cl rött vin 2,3 lagerblad 4-5 msk balsamico kalvfond ev redning
Helstekt oxfilé med murkelsås

Helstekt oxfilé med murkelsås

Oxfilé. Murkelsås. Låt såsen koka på lägsta värme under omröring. Späd med mjölken under tiden, när såsen tjocknar till
Helstekt oxfilé med gorgonzolatäcke

Helstekt oxfilé med gorgonzolatäcke

6 Oxfilé med gorgonzolatäcke 1 1/2 kg oxfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 300 g haricots verts 3 msk finhackad schalottenlök 2 msk balsamicovinäger ca 200 g gorgonzola Sås 150 g gorgonzola 3 dl grädde 1 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Helstekt oxfilé med konjakssås

Helstekt oxfilé med konjakssås

Konjakssås. Blanda grädde och majsstärkelse och vispa ner i såsen. 900 g oxfilé. Putsa köttet och krydda det väl runt om med salt och peppar
Helstekt oxfilé med konjakssås

Helstekt oxfilé med konjakssås

Konjakssås. Blanda grädde och majsstärkelse och vispa ner i såsen. 900 g oxfilé. Putsa köttet och krydda det väl runt om med salt och peppar
Helstekt oxfilé med rotsellerigratäng, rödvinssås och ugnsbakad tomat

Helstekt oxfilé med rotsellerigratäng, rödvinssås och ugnsbakad tomat

oxfilé,. Rödvinssås. Sila och häll tillbaka såsen i kastrullen. Rödvinssås. Rödvinssås. 800 g oxfilé i bit2 dl hackad färsk timjan och rosmarin400 g cocktailtomater på kvistSaltSvartpeppar. Rödvinssås1 grovhackad rödlök1 morottimjan1 flaska rött vin3 msk kalvfond. Rör ihop 50g smör med lite vetemjöl till en deg och vispa ner den i såsen för att reda och blanka upp den. kossa 800 g oxfilé i bit