Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Marinad och oxfilé. Bryn oxfilén runt om i stekpanna och salta den. Skär upp oxfilén och servera den med pommes friten, bearnaisesåsen, tomaterna och picklad rödlök
Servera med helstektoxfilé, krämig savoykål (se mitt recept) och rödvinssky. Blanda potatis, parmesanost, basilika, körvel, timjan och maizenamjöl i en stor bunke
Helstektoxfilé med potatiskaka, rödvinssås och rotfruktsragu. Oxfilén. Blanda potatis, parmesanost, basilika, körvel, timjan och maizenamjöl i en stor bunke
Helstekt & sedan "ingnodd" i pistou (en provensalsk röra med basilika, vitlök & olivolja), rödvinssky, rostad sötpotatis med pinje samt en wok med grön sparris, sockerärtor, rödlök & salladslök