700 g fläskfilé, svensk putsad. 2 msk honung. Fläskfilé700 g fläskfilé, svensk putsad 2 klyftor vitlök, hackade 2 msk soja 2 msk honung 0,5 tsk salt 1 krm peppar
Vispa ihop ingredienserna till marinaden, smaka av med fond, honung och vinäger. Lägg fläskfilén i marinad i minst 2 timmar. 600-800 g fläskfilé, putsad. 1 msk honung, flytande
Blanda senap i en bunke, tillsätt honung och vitvinsvinäger. Salta och peppra rikligt runt om och bryn sedan i en varm stekpanna så fläskfilén får yta runt om
Blanda den med peppar, salt, olja, balsamvinäger och honung. 600 g fläskfilé. 1 tsk honung. Putsa köttet och krydda väl runt om med chilipulver, salt och peppar
Till detta åt vi en kall sås gjord på crème fraich, dijonsenap, honung, chiliflakes, salt & peppar. Helstekt fläskfile marinad 2 filéer. 1 msk honung. Helstekt fläskfile marinad 2 filéer. 1 msk honung
1 msk honung. Förberedelser. Börja med att snitta köttbiten ytligt fyra gångar diagonalt först åt ena hållet sedan åt det andra så det bildas ett snyggt rutmönster
Honung, färsk ingefära, rotfrukter och rosmarin trollar fram fantastisk smak på den helstekta och benfria fläskkotlettbiten, man kan också använda fläskfilé, men då måste man korta ner koktiden och jag tycker att det blir mera smak på skyn med helstekt fläskkotlett utan ben