– 1kg delikatesspotatisar. 1kg delikatesspotatisar. Hallå matglada läsare, här kommer dagens lunchtips. Detta var andra gången som jag tillagade just ytterfilé och den blev alldeles perfekt
150 g delikatesspotatis. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rotselleri, ca 1,3 kg 3 dl Arla® gräddfil ½ huvuden savoykål, ca 200 g 150 g delikatesspotatis 100 g Arla® Svenskt Smör 200 g brysselkål 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Ostkräm
600 g delikatesspotatis. Tvätta kycklingen och torka den torr med hushållspapper. Rör ihop rumsvarmt smör, pressad vitlök, citronskal, timjan, salt och peppar
Vi serverade tillsammans med helstektdelikatesspotatis. Hejsan ljuvliga fredag och alla ni däruteKomponerade ihop ett recept på fläskytterfilé förra helgen