Putsa biffen. 1 kg utskuren biff (gärna hängmörad). Gratäng. Skala potatis, rotfrukter och vitlök. Skär potatis och rotfrukter i bitar och finhacka vitlöken
Stick in en stektermometer i mitten av köttet och stek färdigt i ugn tills innertemperaturen är 60ºC för rygggbiff och 65ºC för fläskfilé ca 35 minuter. 1½ kg Scan Ryggbiff eller Scan Piggham fläskfilé
En av gästerna konstaterade att mina biffmackor såg snyggare ut än den på bilden i boken. När jag såg avsnittet med den här biffmackan blev jag såå sugen på att prova
Helstekt fläskfile med ostfyllning. Vi gjorde lammfärsbiffar med broccoli och whiskeyädelostsås till. Blanda ihop färsen tillsammans med alla tillbehör i en bunke och forma sedan biffar
Helstekt entrecote Marinerad entrecote Gör såhär. Om du steker köttet i ca 2 min på varje sida får du en medium rare biff, ca 3-4 min på varje sida för well done
Efter att jag hade gjort den här salladen till min helstekta blomkål igår, hade jag quinoa och linser i kylen, och genom att blanda dem med lite extra ingredienser fick jag till några vegetariska biffar