Helgrillad laxfilé recept

Helgrillad laxfilé med pestodressad pärlcouscous

Helgrillad laxfilé med pestodressad pärlcouscous

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lax 600 gram laxfilé(er) , färsk 0,5 kruka(or) färsk persilja 1 tsk chiliflakes 1 tsk flingsalt 1 st citron(er) Pesto 1 kruka(or) färsk basilika 0,5 kruka(or) färsk persilja 1 klyfta(or) vitlök 75 gram riven västerbottensost 0,5 dl olivolja 0,5 st citron(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar Pärlcouscous 300 gram pärlcouscous , stor 150 gram sugarsnaps 0,5 st knipplök 65 gram machésallad 250 gram edamamebönor Köp receptet Näringsvärde Kcal
Helgrillad lax

Helgrillad lax

laxfilé. Fjälla laxen väl så att skinnet kan ätas. Krossa lagerbladen i en mortel och blanda med dill och persilja, olja, salt och peppar
Godaste Laxburgarna

Godaste Laxburgarna

Det var jättetrevligt, men kameran kom inte fram så där jättemånga gånger under kvällen som bjöd på helgrillad fläskytterfilé med olika tillbehör, goda skratt och en del sång och musik

Snabbgravad helgrillad laxfilé

Blanda salt, socker och peppar och klappa in det i laxen. Lägg den i en plastpåse 1 timme. Torka av laxen med hushållspapper

Helgrillad lax

ca 1 kg laxfilé med skinn. 1.  Fjälla laxen väl så att skinnet kan ätas. Krossa lagerbladen i en mortel och blanda med dill och persilja, olja, salt och peppar