Jag hoppas grillvädret snart är tillbaka hos oss och i väntan på det så drömmer jag mig tillbaka till dagar då vi kunde njuta av grillmat, som den här helgrillade fetaostfyllda fläskytterfilén
Idag serverades coleslawen med helgrilladfläskytterfilé, bacon och en rökigare grillkorv från Lithells (som Millan har testat tidigare), nektarinsalsa och potatisgratäng
Det var jättetrevligt, men kameran kom inte fram så där jättemånga gånger under kvällen som bjöd på helgrilladfläskytterfilé med olika tillbehör, goda skratt och en del sång och musik
Helgrilladfläskytterfilé. Kryddig fläskytterfilé med ugnsrostad nypotatis och matig melonsallad. Första försöket på kryddblandning till helgrilladfläskytterfilé
På bilden har jag fixat till en hel fläskytterfilé som jag skurit upp och bankat lite lätt för att få till en bit som är 1-2 cm tjock och någorlunda jämnstor. Örtspäckad fläskytterfilé 1 bit hel fläskytterfilé ca 1-1,5 kg 4 st vitlöksklyftor 1 kruka basilika 1 knippa persilja 1/2 ask rucola rivet skal från en citron 1 dl olivolja salt & peppar Mixa, pensla