Torskrygg i ugn. ca 500 g torskrygg. ca 500 g torskrygg. Som avslutning på denna fiskvecka får det bli det mest klickade fiskreceptet här på bloggen, 27 162 visningar på ett år drygt
Jag sprang på färsk torskrygg till ett okej pris i helgen så då fick det bli lördagens middag. Med tanke på att jag hade varit på seminarium i Västerås hela dagen blev det en ganska enkel anrättning
Smula ner buljongtärningen och häll på grädden och låt det hela koka ihop. torskrygg. torskrygg. Lutfisk är ingen favorit för mig medan torsk däremot gillas skarpt
Den är hela grejen. Skala löken och stek dem hela i smör på medelvärme. Lägg i potatisen pannan och häll på några skedar ansjovisspad, pressa i lite citronsaft och smaka av hela blandningen med salt och peppar
Torskrygg i ugn med pepparrotsmos. Att tillaga hel laxsida i ugn är både lätt och gott. Torskrygg kan med fördel stekas hastigt i en blandning av smör och olja för att få en vacker gyllenbrun färg och sedan tillagas klart i ugn på ca 125°C. ca 600 g torskrygg. ca 600 g torskrygg
Igår fick jag iallafall gjort en hel del i växthuset, många krukor fick ny jord osv. Det blev en torskrygg med hummersås på egen hummerfond, dill- och smörslungad delikatesspotatis och sparris med parmesanostflingor
Stek torskryggen gyllene på båda sidorna. Tillsätt direkt mjölken, 1 dl i taget, vispa hela tiden så att det inte bränns vid i botten av kastrullen. 500 g torskrygg, färsk i bit. Torsk 500 g torskrygg, färsk i bit flingsalt smör svartpeppar, från kvarn 1 bit pepparrot, färsk 1 citron