Skala och skiva rödlöken i tunna skivor. 5 hela kryddpepparkorn. 5 hela kryddnejlikor. 1 stor rödlök. Ha ner alla ingredienserna, utom löken, i en kastrull och koka upp
Imorgon är jag på konferens (eller vad jag ska kalla det) hela da'n och sen är det fredag. På höstfesten bjöd jag på ett nytt tillbehör, för mig och de flesta andra, picklad rödlök
1 hel kyckling ca 2 kg 3 citroner 1 hel vitlök 2 dl olivolja 600 g mandelpotatis, skalad 400 g champinjoner, delade 2 rödlökar, skivade 1 kruka timjan 4 dl kycklingbuljong 50 g smör Maizena till redning Salt och peppar. Dela 1 hel vitlök och 1 citron, lägg inuti kycklingen med lite timjan. 1 hel kyckling ca. 1 hel vitlök. 1 hel vitlök
Hela sommaren har jag sett till att jag alltid har haft en laddning som står och väntar i kylskåpet. Picklad rödlök (eller inlagd rödlök) är en sån där sak som är perfekt att ha i kylskåpet
Halvera paprikorna och skär dem och rödlöken i stora bitar. 1,5 kg färsk hel kyckling. 2 st rödlökar. 1,5 kg färsk hel kyckling Salt, efter smak Peppar, efter smak 2 gröna paprikor 1 gul paprika 2 röda paprikor 2 st rödlökar 8 vitlöksklyftor 1 knippe rosmarin 400 g kokta kikärter 1 citron 2 msk olivolja Salt, efter smak Peppar, efter smak
Skiva rödlök tunt och lägg i lagen, låt den mogna i kylen ett par timmar. 2 st rödlökar. 3 st kryddnejlikor, hela. 1 st kardemumma, grön hel kapsel. 1 st stjärnanis, hel stjärna
Eftersom det har ramlat in en hel del positiv respons kring bilderna på laxtacosen så tänkte jag även bjuda på recepten till de busenkla tillbehören också
Ikväll förbereder jag inför helgen. Idag förbereder jag en picklad rödlök som ska finna sin rätt ovanpå en liten klick smetana och en större klick löjrom