Lägg laxen med skinnet neråt. 1 kg laxfilé i bit med skinn. 1/2 msk riven ingefära. Pensla laxen med glazen och sätt in i ugnen i ca 25 minuter tills innertemperaturen är ca 48-50 grader. 1 kg laxfilé i bit med skinn. 1/2 msk riven ingefära
Receptet på japansk lax funkar både till vardags och som helgmat. För er som behövt stressa hela december för att få ihop det praktiska inför julhelgen, den här rätten tar bara några minuter att tillaga
vänd runt fiskbitarna så dom har marinad runt hela. malen ingefära + paprikapulver (hälften av varje). Här kommer i alla fall ett bra tips på en enkel lax med god och lite kryddig smak
Testade förra veckan på att grilla lax som fått ligga i en japanskt inspirerad marinad, som jag hittat receptet på från Matklubben och det blev vansinnigt gott
Ikväll har vi ätit färsk lax med asiatiska smaker, gjorde nudelwok till och en kall limesås. Asiatisk lax, 4 pers. 4 bitar lax1 lime1 tumnagel stor bit ingefära, rivenSesamolja2 vitlöksklyftor, pressade2 msk teryiaki såsGör en marinad av detta och. - Läs hela inlägget här 4 bitar lax. 1 tumnagel stor bit ingefära, riven