Härom dagen åt vi torsk men oftast blir det lax. Fisk är både nyttigt, gott och lättlagat. Ändå blir det oftast inte fisk mer än en, kanske högst två gånger i veckan till middag
Krydda med salt, citronpeppar och fiskkrydda. Helt annan smak och så mycket fräschare. Jag serverade min lax med kokt potatis, broccoli och kall romsås
½ tsk hela fänkålsfrön. Vi bara hade en liten ynklig laxbit i frysen och fick oväntat middagsbesök (det känns som om det alltid händer när vi ska äta fisk) så veckans fiskrätt fick bli en mustig och välsmakande soppa
Ville tipsa er om en snabblagad rätt som jag ofta gör och som hela min familj älskar. Den är dessutom himla nyttig med laxen, spenaten och sötpotatisen
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. 2,5 dl grädde 2 msk fiskfond 1 dl. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile. 2 msk fiskfond
Tisdag hela dagen, och fisk på menyn. Fisk och Skaldjur,. Idag blev det stekt lax, med rostade rödbetor och kålrot, till det en jättegod sås med rödlök