Jag hade en hel bit kotlett i frysen som idag fick agera huvudingrediens. (dela dem om du vill eller ha de hela om de är små) Häll på grädde, ost, fond, soja och kryddor och låt koka ihop till en krämig sås, rör om då och då
Köttet blir så himla mört, svårt att tro att det är en torr fläskkotlett som ligger bakom det hela. Så man kan låtsas vara upptagen med matlagningen läääänge men egentligen göra något helt annat typ wordfeuda eller något annat viktigt
Så, man tar en helt vanlig fläskkotlett och piffar upp den med lite svamp och lite ost (för ost gör ju allt godare, så enkelt är det), och sen är det liksom bara att njuta av middagen
Ni tror väl jag är helt knäpp men jag jobbar sent ikväll och skulle kanske inte hinna ut annars. Tänkte jag skulle tipsa om en riktigt god och enkel middag, nämligen kotletter i gryta
Det var nämligen så att Håkan fick den smarta idén om att skära ut en helfläskkotlettrad för att fylla den och då hängde Anki genast på brainstorming-tåget
Kotletten kan också bytas ut, kyckling passar säkert hur bra som helst om man hellre äter det. Firar ni på något speciellt sätt, eller tillhör ni de som hoppar på hela jippot
Igår tillagades en god lunch från matkassen som hela familjen gav tummen upp. Bryn kotletterna i olja, börja med hög värme och stek på båda sidorna till de fått fin färg