Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1. - Läs hela inlägget här 6 port
Jättemumsig kassler med Italiens touche stod på menyn idag. Skiva kassler tunt & lägg i en ugnsform. Häll smeten över kasslern i formen och strö sedan ost över
Hacka skinka och rör ner den i löken, tillsätt kasslerna och låt det hela brynas lite försiktigt. Jag tycker att kassler kan bli lite tråkigt ibland och smaklöst ibland
Hela familjen gillade detta i alla fall, som tillbehör räckte det med kokt broccoli till. Stek kasslern lätt i smör med stekpanna och lägg omlott i en ugnssäker form smord i smör
Eftersom inte hela burken med ajvar relish gick åt till ajvarbiffarna igår kommer här ytterligare en rätt med ajvar relish och kassler, så den inte behöver stå och bli gammal
Nu sitter ju jag inne på mitt kontor hela dagarna, men humöret lättar ändå avsevärt när solen skiner utanför fönstret, och lika förvånad blir jag varje dag när jag kliver ut i solen efter arbetsdagens slut och känner värmen slå emot mig, är det så här varmt det är
Det var inte riktigt så här makens moster brukade göra den, men min yngste son gillar inte purjolök (vilket fanns i ursprungsreceptet) så jag har förenklat det hela
Skiva kasslern och lägg den i en ugnssäker form. 4 port 400 g kassler 2 dl vispgrädde 1 dl riven ost ½ dl hackad färsk persilja 1 krm vitpeppar 65 g salladsmix Gör så här Sätt ugnen på 225°. - Läs hela inlägget här 4 port. 400 g kassler
Ställ kasslerskivorna med sås emellan på smördegsbottnen så kasslern ser hel ut. Rör vitlöksost, crème fraiche, persilja och pressad vitlök till en sås och skiva kasslern