Hel högrev recept

Långkokt högrev m/ugnsbakad kålrot

Långkokt högrev m/ugnsbakad kålrot

En högrevsgryta som fick koka hela dagen. Veckan som just har börjat ser jag både fram emot och inte. Det roliga är att jag ska börja plugga igen efter 7 års paus
Hel kyckling i Crock Pot

Hel kyckling i Crock Pot

högrev blir väldigt bra, griskött sådär, kycklingfilé sådär i Crock Pot. Nu testade vi hel kyckling. Lägg på den hela kycklingen
Högrevs chili

Högrevs chili

Jag gjorde en hel bit. Högrev ca 700 gram. Slog till på långkok idag. Grymt gott blev det. Recept 4 pers. 1 morot
Högrev i crockpot

Högrev i crockpot

Eftersom det stod och puttrade på hela dagen var det bara att dra isär köttet, som pulled beef. Jag hade en bit högrev som jag gjorde i ordning
Högrev på grillen

Högrev på grillen

Lägg högrev, en hel vitlök i två delar (skalet kvar) och kryddor i en gryta. högrev. Fyll på med vatten så det täcker köttet och koka långsamt i tre timmar
Rödvinbrässerat högrev.

Rödvinbrässerat högrev.

Högrev är perfekt att göra grytor på, men det är nästan ännu bättre att baka högrevethelt. De små lökarna tycker jag är trevligt att steka på hela & sedan låta dem koka mjuka i såsen
Grillad högrev med ruccolapotatissallad

Grillad högrev med ruccolapotatissallad

Lägg högrev, en delad hel vitlök med skalet på, lagerblad och kryddpeppar i en gryta. Middagen blev grymt god och vi testade för första gången att grilla högrev
Vild-Pot Högrev - Recept

Vild-Pot Högrev - Recept

Jag har längtat efter billig högrev så jag skulle ha råd att äta nötkött. högrev, stora grytbitar. Viltdoftande Högrev i min Crock-Pot
Kokt högrev med pepparrotssky

Kokt högrev med pepparrotssky

Se till att de sprids över hela grytan tillsammans med grönsakerna. Kokt högrev är supergott med pepparrot
Grillat högrev

Grillat högrev

Ca 1 kg högrev i bit. 2 hela rosmarinkvistar. Dag 1. Lägg köttet i en stor gryta och häll på vattnet, fyll ev på lite till om vattnet inte täcker (lite av köttet kan sticka upp över ytan)
Vintergryta på högrev

Vintergryta på högrev

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 kg högrev , bit eller färdigskurna grytbitar 80 gram sardeller , i olja 150 gram rökt sidfläsk , i tärningar utan svål 1 msk smör , och rapsolja 200 gram palsternacka(or) , skuren i grova bitar 200 gram steklökar , hela 5 dl rött vin 1 msk kalvfond , utspädd i 2 dl vatten 7 dl krossade tomater 20 gram vitlök(ar) , finhackad 3 st lagerblad 1 msk rosmarin 1 msk timjan 250 gram skogschampinjoner , i delar 1 odefinierad salt 1 msk maizena , Eventuellt, utrörd i 2 msk vatten Köp receptet