Köttet blev fläskytterfile med min egen marinad, man gör det man är van vid och gillar. Lika varmt idag som alla andra dagar den senaste tiden för aktiviteten idag blev det nästan för varmt
Här kommer en smarrig helgrätt. ) Helgen ligger ju runt hörnet. Mortla hälften av grönpepparn (resten ska vara hel)Finhacka lök och vitlök och fräs mjuka i smör
Vänd då och då över marinaden så hela köttet täcks. Till en fläskytterfile behöver du. Rör ihop allt till marinaden och häll över den putsade fläskytterfilen,antingen i en skål eller i två dubbla fryspåsar
Idag är jag trött även om vi faktiskt för första gången på länge fick sova hela natten utan att en viss liten kille skulle komma upp och lägga sig bredvid
1 liten fläskytterfilé, ca 700-800 gram2 vitlöksklyftor2 msk Chipotle chilipulver1 dl Cream Fraiche2 dl grädde1 msk ljus maizenaredning1 tsk frusen finhackad röd chiliBroccolibuketter från 1 mellanstort broccolihuvudGrillkrydda, gärna med lite rökig smaksättningPutsa filén och skär sedan ett snitt längs hela
Vi har också den oturen att just de varannan veckor som kassen kommer är de veckor då jag har lediga helger och egentligen har mer tid till att planera och laga nåt gott vi själva är sugna på