Havtornspannacotta recept

Havtornspannacotta med chokladcrumble

Havtornspannacotta med chokladcrumble

Jag älskar pannacotta. Det är en lättlagad dessert som går att variera i oändlighet och som går att förbereda, men mest älskar jag pannacotta för att det är så vansinnigt gott
Havtornspannacotta med vit choklad

Havtornspannacotta med vit choklad

0,75 dl havtornssaft, 225 g frysta bär. 2 dl vispgrädde. 1-2 msk socker. 100 g vit bakchoklad. 0,75 dl havtornssaft, 225 g frysta bär 2 dl vispgrädde 1-2 msk socker 100 g vit bakchoklad
Havtornspannacotta

Havtornspannacotta

Julens desserter. havtornspanncotta och chokladmousse, plus en massa godis såklart. Havtornspanncotta. 4 dl vispgrädde
Havtornspannacotta

Havtornspannacotta

Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten, ca 5 minuter. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp grädden med vaniljfrön, vaniljstång och havtornsmarmelad
Juldagar i Stockholm och lyxig lax till middag

Juldagar i Stockholm och lyxig lax till middag

Havtornspannacotta med bärsås. Utsikt över Stockholm från Stadshuset. Julledigt och trevliga jobbmöten. Hoppas ni alla haft en riktigt lugn och skön jul
Havtornspannacotta med fruktsallad

Havtornspannacotta med fruktsallad

Pannacotta. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Dela och skrapa fröna ur vaniljstången. Koka upp grädden med vaniljfrön och vaniljstång, havtornsjuice och socker
Självständighetsmiddagen

Självständighetsmiddagen

Som efterrätt hade jag för första gången testat havtornspannacotta. Havtornspannacotta2 gelatinblad4½ dl grädde½ dl havtornssaft1 vaniljstångev

Taste of Stockholm – pop-up restaurangernas menyer

’Choklad surprise’ Mjölkchokladmousse, havtornspannacotta, brynt smörpulver, chokladsmulor 60 kr. 6-8 september arrangeras världens främsta restaurangfestival på Riddarholmen i Stockholm
Taste of Stockholm

Taste of Stockholm

Vilken härlig kväll det blev igår. Jonas suprisade med två biljetter till Taste of Stockholm, en matfestival där Stockholms bästa restauranger, krogar och kockar presenterar sina verk, ett mecka för matnördar helt enkelt

Havtornspannacotta

Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten. Koka upp grädde och socker. Krama ur gelatinet och tillsätt det under omrörning

Havtornspannacotta

1.  Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten, ca 5 minuter. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp grädden med vaniljfrön, vaniljstång och havtornsmarmelad