I samma artikel lockar de med havtorn- och saffransglögg och kryddig nyponglögg. Tillsätt vaniljstång, vaniljfrön, limeskivor, socker, stjärnanis och honung i saften
Så det fanns inte mycket mer att göra än att slänga ihop två olika snapskryddningar, det blev en havtorn/apelsin och en julspecial som var en hit 09. Havtorn/apelsin1dlHavtorn1tsk Apelsinzest1,5dl Brännvin eller vodkaNer med havtorn och apelsinzest i spriten och låt stå i 3-4 dagar, smaka eventuellt upp med lite socker eller honung. Julspecial4st Stjärnanis1 Chili urkärnad och utan membran0,5 Vaniljstång skårad1,5dl Brännvin eller vodkaNer med stjärnanis, chili och vaniljstång i spriten och låt stå i minst 4 dagar, Sila genom kaffefilter och späd ut essensen efter eget tycke, brukar bli runt 6-7 dl färdig snaps. 1dl Havtorn. 4st Stjärnanis